Wiz.be
easyPAGES.be

iSecurity.be

Opleiding.be
.be domein registratie
Tik de naam in die u wilt controleren (zonder www of .be).
Toegelaten karakters : "a..z, 0..9, -".
www..be   
=> 5,99 EUR
E-business

Voor de integratie van betalingsmodules werkt Solution Wiz met het OGONE systeem van Abssys Consulting, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in financiële toepassingen op maat.  

Via OGONE worden betalingen op een veilige manier gecontroleerd zonder dat uw website daarvoor ingrijpende veranderingen moet ondergaan.

Er moet slechts één enkele code in de site ingelast worden om toegang te krijgen tot de verschillende betaalsystemen die aan de "online" kopers worden aangeboden, zoals Visa, Mastercard, Eurocard, American Express of BBL Homepay. Er wordt gewerkt aan de toegangsmogelijkheid tot andere betaalmodaliteiten, zoals Bancontact en Proton. Deze zal binnenkort toegankelijk zijn voor surfers die voorzien zijn van een ponskaartlezer.

Kortom, de handelsite die een bestelling ontvangt, stuurt een verzoek naar de servers van ABSSYS CONSULTING die op hun beurt de geldigheid van de betaling controleren bij de kaartzenders en vervolgens een antwoord terugsturen naar de server van de handelaar. Een administratiecentrum dat via het Internet toegankelijk is, laat de handelaar toe de evolutie te volgen vanaf de betalingsaanvraag, tot het toestaan van de bestelling en tenslotte de betaling zelf.

Contacten 
Dhr. Eli Smets
E-mail: 


Externe linken 
Abssys Consulting

Beelden 
Social Bookmarking